Filters

Opening HIP (Historisch Informatie Punt)

Uncategorized
0
Een paar weken geleden hebben we de feestelijke opening gehad van ons nieuwe Historisch Informatie Punt. Wilt u ook eens kijken hoe dit geworden is… u bent van harte welkom aan de Deventerweg 8A (aula op de oude begraafplaats). We zijn aanwezig op woensdag tussen 9.30 -12.00 uur en op…

Zomervakantie archief

Uncategorized
0
Wij zijn even dicht! Vanaf woensdag 7 september 9.30 uur zijn wij weer present, in ons nieuwe onderkomen aan de Deventerweg (Oude begraafplaats).  

De HIP is gesloten

Uncategorized
0
Per 1 juli zijn wij niet meer aanwezig in de HIP, in de bibliotheek. Na de zomer gaan we gebruiken maken van onze nieuwe plek aan de Deventerweg (aula oude begraafplaats). De nieuwe openingstijden komen t.z.t op de site.

50 jaar Bathmens nieuws

Uncategorized
0
Woensdag 22 juni om 20.00 uur in Braakhekke, terugkijken op 50 jaar Bathmens nieuws. Toegang voor leden is gratis. Niet-leden betalen 5,-.

Oud Bathmen

Uncategorized
0
Verhuizen – opruimen- leeg maken Dat geldt ook voor de kwartaaluitgaven van ons blad Oud Bathmen. Van veel jaartallen zijn nog exemplaren in voorraad. Zomaar weggooien is zonde. Heeft u belangstelling voor eerder verschenen Ou Bathmen, laat het weten via secretariaat@okbbathmen.nl. Indien voorradig dan delen wij ze graag uit. Zoekt u een…
Menu