Filters

Zomervakantie archief

Uncategorized
0
Wij zijn even dicht! Donderdag 22 juni is het HIP gesloten. In de maanden juli en augustus zijn wij gesloten. Mailen kan natuurlijk altijd: secretariaat@okbbathmen.nl of archief@okbbathmen.nl Wij wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie!  

Beachvlag

Uncategorized
0
Blij met onze nieuwe beachvlag! Met dank aan Stichting Bathmen Promotie en Wilco van der Wal.

Online archief

Uncategorized
0
Neem eens een kijkje in onze online collectiebank. Onze vrijwilligers hebben hard gewerkt om foto’s per onderwerp, plaats etc. te categoriseren. Door een klik op deze link kunt u het inzien.  De OKB collectiebank.  De komende tijd zal deze collectiebank nog verder worden aangevuld.

Opening HIP (Historisch Informatie Punt)

Uncategorized
0
Een paar weken geleden hebben we de feestelijke opening gehad van ons nieuwe Historisch Informatie Punt. Wilt u ook eens kijken hoe dit geworden is… u bent van harte welkom aan de Deventerweg 8A (aula op de oude begraafplaats). We zijn aanwezig op woensdag tussen 9.30 -12.00 uur en op…

De HIP is gesloten

Uncategorized
0
Per 1 juli zijn wij niet meer aanwezig in de HIP, in de bibliotheek. Na de zomer gaan we gebruiken maken van onze nieuwe plek aan de Deventerweg (aula oude begraafplaats). De nieuwe openingstijden komen t.z.t op de site.
Menu